Categories
artikel

Bliv klædt ordentligt på inden du kører bilen på værksted

Du kender det sikkert. Bilen er begyndt at sige en mærkelig lyd, og du ved ikke hvad der er galt. Den kan stadig køre og du har egentlig heller ikke råd til at køre på værksted og få den repareret. Men lige pludselig bliver den mærkelige lyd til en raslen og til sidst er du nødt til at køre på værksted i en fart. Du tager det første og bedste værksted, fordi du skal bruge din bil hurtigt igen, og resultatet bliver en stor værkstedsregning, da du ikke nåede at undersøge markedet.Det behøves dog ikke altid være en negativ oplevelse at sende bilen på værksted. Blot ved at undersøge priserne hos de forskellige mekanikere, kan der nemlig spares så mange penge, at det faktisk bliver sjovt at sende bilen på værksted.
Hvordan undersøger du så markedet bedst muligt? Det gør du på nettet. Du kan nemlig sende dine bilopgaver i udbud på portaler som autobutler, som har samlet autoværkstederne ét sted, og allesammen står klar til at hjælpe dig med din reparation. Alle værksteder følger samtidig retningslinjerne for FDM´s reparationsaftale. Så er du sikker på en fast aftale med værkstedet.

Protalerne har fokus på brugervenlighed og gør det endnu nemmere for bilejere at oprette deres forespørgsel, og for værkstederne at give et tilbud tilbage.Skal du f.eks. have skiftet tandrem på bilen går du blot ind og indtaster nogle få oplysninger, samt din nummerplade, og herefter sendes opgaven i udbud blandt værksteder i nærheden af dig, og du får tilbud tilbage. Når du har fundet det tilbud der passer dig, accepterer du det, og kommer i kontakt med værkstedet. Så enkelt er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *