Categories
artikel

Når udseendet skal matche bilen…

Har du lige købt en ny lækker bil, og tænker at bilen og du udseende måske ikke rigtig spiller sammen? Måske du har ladet skægget stå i den lange coronaperiode, og med en ny bølge godt på vej i ind efteråret, kan du måske smide en hvid pil efter ønsket om at gå til en professionel frisør og eller barber for at få ordnet skægget.

Heldigvis kan du jo gøre det selv – altså barbere skægget. Du har sikkert gjort det mange gange før, og har måske også tænkt, at resultatet ikke helt har været det sammen som barberens. Men med Gillette hos luxplus.dk kan du få et sikkert og professionelt skæg uden at du behøver at tømme pungen.

Tips til en god og tæt barbering

Når du skal til at barbere dig derhjemme, er det vigtigt, at du følger et par regler, så du kan opnå den flotteste og mest tætte barbering – en barbering, der ser flot og professionel ud.

Først er det vigtigt, at din hud og din skæg er blevet gjort vådt med varmt eller lunkent vand. Du kan derfor med fordel barbere dig lige efter du har været i bad. Hvis du vælger at barbere på tør hud og tørt skæg, kan du efterlade skader, der giver et ujævnt og ucharmerende resultat. Du kan også opleve at din skraber vil komme til at rive i hårene, og at dit skæg efterfølgende kløer. Dette vil du naturligvis gerne undgå. Derfor er det vigtigt med våd hud og vådt skæg.

Derudover er det også en rigtig god ide enten af benytte dig af barbergele eller barberskum. En barbergele giver en kølende fornemmelse på huden, og garantere at din hud hverken bliver rød eller irriteret efter barbering – dette skal nemlig helst undgås hvis du går efter et professionelt look.

Når du er færdig med at barbere dig, kan det være en god ide at slutte af med en fugtighedscreme, der ligger et beskyttede lag over den nye hud, så du ikke ender med tør og irriteret hud.

Bag om Gillette

Gillette er et gammelt, velkendt mærke og blev skab allerede tilbage i 1901 af King C. Gillette, og siden da har producenten bestræbt sig på at udvikle de bedste og skarpeste barberblade, så du kan få en tæt og glat barbering. Gillette har alt fra skrabere og elektroniske barbermaskiner til barbergele og barberskum. Derudover findes der forskellige barberblade alt efter hvad dine behov er. Dog er en ting sikkert: du bliver efterladt med en blød hud og et flot og professionelt resultat – hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *